Hai sa vorbim: (+40) 724.228.998 | hello@dolphinsolutions.ro

Creare Magazin Online

Realizam magazine online profesionale si usor de gestionat

Crearea unui magazin online pentru a vinde produsele pe internet este un element vital pentru orice comerciant, daca doreste o afacere de succes. Cu toate acestea, doar avand un site web nu va fi suficient pentru a si putea vinde. Comertul online nu este doar despre a arata produsele clientilor, aveti nevoie de un magazin online unde pot vizualiza, comanda si efectua plata pentru produsele pe care le doresc. Acest lucru va fi posibil numai prin intermediul unui site e-commerce. Deci, care sunt lucrurile de care trebuie sa tineti cont atunci cand se creeaza un site e-commerce?

Design-ul site-ului este vital, deoarece clientii nu vor face achizitii daca nu gasesc informatii suficiente referitoare la produsele pe care le vindeti. Trebuie sa va asigurati ca magazinul online este simplu, dar profesional, iar produsele sunt afisate corect. Inainte de a face o achizitie, clientii vor sa afle datele tehnice ale produsului, conditiile si timpul de livrare, pretul, imagini din diferite unghiuri si de o buna calitate.

Ne ocupam de creare site-uri e-commerce pe platforme Magento, PrestaShop, WordPress…

Cand vine vorba de crearea unui site e-commerce, aveti nevoie sa va decideti asupra platformei potrivite. Printre cele mai populare platforme e-commerce avem Magento, PrestaShop, ZenCart, WordPress WooCommerce. Alegerea platformei potrivite se va face in functie de dimensiunile site-ului e-commerce, a numarului de produse ce urmeaza a fi comercializate etc. Vom fi incantati sa va oferim suportul nostru in luarea aceastei decizii si sa realizam site-ul e-commerce de care aveti nevoie.

Daca doriti un site e-commerce complet dezvoltat, va vom oferi cele mai bune solutii si design profesional pentru dezvoltarea magazinului online. Noi oferim asistenta clientilor nostri inainte si dupa cumparare, pentru a ne asigura ca totul functioneaza perfect. Intelegem foarte bine care sunt necesitatile clientilor nostri si va putem garanta ca veti obtine magazinul online pe care il doriti.

Contactati-ne acum folosind formularul alaturat si veti primi cea mai buna oferta de pret pentru crearea unui magazin online.

MENIU