Hai sa vorbim: (+40) 724.228.998 | hello@dolphinsolutions.ro

Creare Site Web

Crearea unui site web este o necesitate pentru orice companie

Ca proprietar al unei afaceri crearea unui site web este importanta, mai ales acum cand tot mai multi oameni petrec pe internet o buna parte din timpul lor liber. Aveti nevoie de un site web daca doriti sa nu pierdeti clientii ce cauta pe internet un serviciu sau produs similar cu ceea ce oferiti. Iar daca nu va gasesc, vor ajunge la unul dintre concurentii dumneavoastra.

Pentru crearea unui site web care sa genereze trafic dar si vanzari aveti nevoie de noi: suntem experti in dezvoltare web si putem crea site-ul web de care aveti nevoie.

Un site web este la fel ca un magazin sau ca sediul firmei: reprezinta organizatia dumneavoastra. Dar mai mult de atat el intruchipeaza fiecare aspect al afacerii pe care o conduceti. De la afisarea produselor, la promovarea si comercializarea lor. Posibilitatea de a merge dincolo de locatia fizica si de a ajunge clientela la nivel national este un bun motiv pentru care aveti nevoie de un site web.

Creare site-uri web pentru mici intreprinzatori si liber profesionisti

Pentru crearea unui site web pe masura necesitatilor dumneavoastra, a activitatii pe care o desfasurati sau in limita bugetului de care dispuneti, va oferim mai multe solutii.
Daca doriti un site care sa prezinte firma dumneavoastra si serviciile oferite, puteti opta pentru un site static simplu. Acesta este compus din pagina principala, un numar de pagini dedicate descrierii si promovarii serviciilor companiei, si pagina de contact. Este prevazut cu formular de contact pentru a primi cereri din partea clientilor dumneavoastra.

Desi este varianta cea mai accesibila ca pret pentru un site web, pornind de la 900 RON, calitatea acestuia nu va avea de suferit. Grafica este realizata in functie de sectorul de activitate, culorile si nuantele sunt alese cu grija astfel incat sa transmita un mesaj profesional vizitatorilor; pozitionarea elementelor in pagina (meniu, imagini, text, butoane call-to-action) este facuta in asa fel incat sa imbunatateasca experienta utilizatorului si sa faciliteze gasirea informatiilor necesare. Pana la urma siteul reprezinta firma dumneavoastra si nu vrem sa pierdeti niciun client!

Optati pentru crearea unui site web dinamic ca sa obtineti mai mult decat o simpla prezenta online

Realizam site-uri web dinamice WordPress sau Joomla, doua dintre cele mai populare si utilizate platforme gratuite pentru administrarea siteu-rilor dinamice. Dispun de un panou de control care face din gestionarea lor, ce initial poate parea dificila, o joaca de copii.
Aveti nevoie de un blog sau de o sectiune de stiri pentru a va tine la curent clientii sau sa va promovati serviciile? Vreti sa publicati articole informative si site-ul sa fie sincronizat cu Facebook si Twitter, iar publicarea lor sa fie facuta in mod automat pe cele doua retele de socializare? Vreti sa incarcati imagini noi, sa modificati textul sau sa adaugati informatii suplimentare in totala autonomie fara sa mai depindeti de un webmaster?
Atunci solutia este crearea unui site web dinamic WordPress, Joomla sau pe orice alta platforma preferati. Cu cateva click-uri de mouse puteti realiza aproape orice modificare, fara a avea nevoie de cunostinte de web development, html sau creare de siteuri web.

Aveti nevoie de un site web realizat de profesionisti? Contactati-ne acum si veti primi o cotatie de pret pe masura necesitatilor dumneavoastra.

MENIU