Hai sa vorbim: (+40) 724.228.998 | hello@dolphinsolutions.ro

Campanii de E-mail Marketing

E-mail marketing-ul ofera intreprinderilor, mari sau mici, posibilitatea de a creste rapid numarul vanzarilor

Daca v-ati saturat sa cheltuiti banii pe campanii publicitare fara rezultat, e timpul sa treceti la metode de promovare inovative si sa le lasati pe mana expertilor!

E-mail marketing eficient la un pret redus

Crearea si expedierea materialelor de marketing este un proces costisitor si nu intotdeauna rezultatele sunt pe masura investitiei. Folosind serviciul nostru de E-mail Marketing va puteti tine la curent clientii cu noile produse disponibile, promotii, reduceri de pret sau lichidari de stoc. De asemenea puteti fideliza actualii clienti prin trimiterea ocazionala a cate unui cupon de reducere, stimuland in acelasi timp si vanzarile.

Rata mare de livrabilitate garanteaza primirea e-mailurilor promotionale

Folosim propriile servere de email, optimizate pentru performanta si livrare rapida a mesajelor. Monitorizam serverele 24 de ore pe zi, 7 zile pe saptamana, pentru a ne asigura ca nu ajung pe lista neagra si e-mailurile trimise nu sunt considerate spam. Acest lucru garanteaza o rata mare de livrabilitate, marind eficienta campaniei de e-mail marketing.

Construiti brand awareness si gasiti noi clienti

Mesajele din campaniile de e-mail marketing pot fi usor publicate pe siteurile de social media de catre clienti, astfel ei vor avea un rol activ la construirea reputatiei dumneavoastra online. De asemenea vor share-ui mesajul cu prietenii lor pe Facebook, dand nastere la o campanie virala. Acest lucru ajuta la cresterea brand awareness-ului si trezeste interesul potentialilor clienti.

Urmariti si analizati rezultatele campaniilor

Este foarte simplu de monitorizat cum merg investitiile si eforturile dumneavoastra in campania de e-mail marketing. Va oferim rapoarte detaliate, prezentate intr-un mod simplu si intuitiv cu grafice si diagrame, astfel ca pana si cele mai complicate date statistice vor fi usor de inteles. Monitorizati campaniile si bazati-va deciziile pe date concrete si clare:

  • Cate e-mailuri au fost trimise;
  • Cate e-mailuri au fost citite sau sterse;
  • Cate mesaje nu au ajuns la destinatar;
  • Cate persoane au vizitat siteul;
  • …si multe altele.

Daca doriti sa incercati o noua metoda eficienta de a va promova activitatea si de a mari numarul de vanzari, contactati-ne acum folosind formularul alaturat! Impreuna cu un Project Manager veti pune la punct o strategie de succes care sa va aduca rezultatele dorite!

MENIU