Hai sa vorbim: (+40) 724.228.998 | hello@dolphinsolutions.ro

Promovare Facebook

Servicii de promovare Facebook: solutii inovative pentru a obtine maximum de la cea mai utilizata retea sociala

Multi oameni folosesc Facebook pentru a face timpul sa treaca mai repede. Insa exista o multime de oameni de afaceri care isi promoveaza activitatea pe Facebook, profita de caracteristicile unice ale retelei de socializare pentru a isi spori vanzarile si fac sa creasca afacerea lor.

Cu siguranta ati auzit de paginile Facebook Fan si ati vrut sa aveti una pentru a promova activitatea dumneavoastra. Diferenta dintre o pagina Facebook si un minisite Facebook consta in faptul ca prima se bazeaza pe cresterea popularitatii paginii si este un canal de comunicare cu utilizatorii Facebook. In schimb un minisite Facebook este folosit pentru a genera vanzari, si poate inlocui website-urile traditionale.

Noi ne ocupam de proiectarea minisite-urilor pe Facebook, care va permit de exemplu sa primiti rezervari direct pe mail (daca sunteti proprietarul unui hotel sau restaurant), puteti distribui cupoane de reduceri iar clientii va pot trimie mesaje de pe Facebook direct pe email.

Promovarea pe Facebook nu inseamna doar cat de multe like-uri are pagina, ci capacitatea de a transforma fanii in clienti fideli.

In special pentru proprietarii de magazine online realizam site-uri e-commerce Facebook. Acestea sunt instrumente importante pentru a mari cota de piata si volumul de vanzari prin exploatarea unui nou canal de desfacere, beneficiind de toate avantajele pe care vi le poate oferi Facebook. Fara a parasi reteaua de socializare, clientul poate naviga site-ul e-commerce pe Facebook si cu un click adauga in cosul de cumparaturi produsele din magazin.

Daca detineti o gama mica de produse pe care le comercializati online, un magazin e-commerce pe Facebook este solutia indicata. Este alternativa ieftina, dar eficienta si profesionala, la obisnuitele magazine e-commerce care costa cateva mii de euro. Un site e-commerce Facebook detine toate caracteristicile unui magazin online traditional:

  • catalog de produse;
  • cos de cumparaturi;
  • multiple modalitati de plata (carte de credit, transfer bancar sau plata la livrare).

In lumea de astazi condusa de tehnologie, comertul electronic ocupa o buna parte a activitatii online desfasurata de utilizatorii de internet. Este o necesitate absoluta sa folositi toate mijloacele de comunicare pentru a capta atentia clientului dumneavostra si sa ii oferiti imediat ceea ce el cauta.
Contactati-ne acum daca doriti sa incepeti sa utilizati Facebook in modul corect pentru a va dezvolta afacerea, si va vom oferi cele mai bune solutii de marketing online si comert electronic.

MENIU