Hai sa vorbim: (+40) 724.228.998 | hello@dolphinsolutions.ro

Campanii de Publicitate Online si Pay Per Click

Publicitatea online reprezinta o solutie eficienta de promovare

Este timpul sa luati in considerare serviciile noastre de publicitate online daca sunteti in cautarea unei solutii eficiente si avantajoase de publicitate.

Odata cu rapida crestere a popularitatii dispozitivelor mobile, smartphone-uri si tablete, piata e-commerce a cunoscut o dezvoltare semnificativa a volumului de afaceri! A trecut vremea anunturilor din presa scrisa in favoarea campaniilor de publicitate online.

Tot mai multe firme apeleaza la campanii de publicitate online ca unul dintre instrumentele lor principale de marketing. De fapt, puteti fi aproape sigur ca si concurentii dumneavoastra utilizeaza social media marketing pentru a ajunge la clientii lor, prin anunturi sponsorizate Facebook si Google AdWords. A va baza doar pe traditionalul SEO nu este suficient, fiind nevoie de mai mult decat simpla prezenta pe prima pagina Google.

Concurentii dumneavoastra au adoptat deja strategii de publicitate online pentru a castiga cat mai multi clienti, fie prin Facebook Ads, Google AdWords sau chiar ambele. Asa ca trebuie sa faceti acelasi lucru pentru a nu pierde o buna parte din cota de piata deja castigata!

Exact aici va putem ajuta noi: la implementarea unei campanii de publicitate online AdWords sau Facebook pentru a castiga clientii pierduti si a mari volumul vanzarilor! Suntem specialisti in dezvoltarea si gestionarea de strategii de publicitate online.

O campanie de publicitate online si social media marketing pentru maximizarea rezultatelor

Campaniile de social media marketing sunt extrem de eficiente si accesibile. De exemplu, o campanie de publicitate Facebook va permite sa instaurati un raport cu milioanele de utilizatori care sunt pe site zi de zi! Echipa noastra de marketing, cu experienta in domeniu, va poate concepe o campanie de publicitate pe Facebook pe langa gestionarea campaniilor de publicitate online pe alte canale. Acest lucru ne permite sa maximizam rezultatele si asiguram rentabilitatea investitiei dumneavoastra!

Suntem specializati in campanii pay per click prin intermediul retelelor de top cum ar fi Google AdWords. Publicitatea de tip Pay Per Click este o forma complicata de publicitate online care poate fi dificila pentru oricine: de la novice la maestru. Multi marketeri fara experienta incearca campanii PPC, dar irosesc o multime de bani pentru ca aleg gresit cuvintele cheie si nu genereaza vanzari. Deci este esential sa lucrati cu o echipa de profesionisti cu experienta in publicitate online, care poate maximiza rentabilitatea campaniei. Publicitatea online este grozava mai ales ca se poate realiza o campanie potrivita pe aproape orice buget de publicitate!

Este timpul sa duceti afacerea catre un nivel superior cu o campanie de publicitate online care sa va aduca rezultate reale. Fie ca doriti sa cresteti rapid vanzarile, traficul catre siteul dumneavoastra sau sa creati o baza de date cu adresele de email ale clientilor pentru vanzari ulterioare, expertii nostri vor concepe o campanie eficienta care va lucra pentru afacerea dumneavoastra.

De asemenea in cazul in care firma dumneavoastra este la inceput de drum cele cateva avantaje enumerate mai sus sunt argumente incontestabile ca trebuie sa colaboram in lansarea pe piata a companiei dumneavoastra.

Contactati-ne acum, folosind formularul alaturat, pentru a incepe!

MENIU