Hai sa vorbim: (+40) 724.228.998 | hello@dolphinsolutions.ro

Servicii SEO – Optimizare Web

Oferim servicii SEO companiilor ce doresc o buna optimizare a site-ului web

Daca acronimul SEO (Search Engine Optimization) va este strain sau va da batai de cap, atunci cel mai potrivit ar fi sa va concentrati pe ceea ce stiti cel mai bine: sa va conduceti afacerea la care lucrati de atatia ani, iar noua sa ne lasati grijile pentru ce inseamna SEO. Vom optimiza site-ul web astfel incat sa ajungeti pe prima pagina in rezultatele motoarelor de cautare.

servicii-seo-optimizare-web

Prin optimizare web ne referim la aplicarea de tehnici diferite de marketing online si programare web, cu scopul de a imbunatati pozitionarea site-ului in rezultatele de cautare. Atunci cand cineva cauta termeni care sunt relevanti pentru afacerea dumneavoastra, de exemplu “restaurant traditional romanesc”, intentia e ca site-ul restaurantului dumneavoastra sa apara pe prima pozitie sau macar pe prima pagina in lista de rezultate. Prin asigurarea faptului ca site-ul are un continut relevant pentru utilizatori (si anume este optimizat pentru cuvintele cheie cautate, in exemplul de mai sus “restaurant traditional romanesc”), se imbunatateste pozitionarea in Google, Yahoo si restul motoarelor de cautare.

Cu siguranta doriti sa beneficiati de o buna optimizare SEO pentru ca afacerea dumneavoastra sa se poata dezvolta online. Si nu vreti ca oamenii care cauta un serviciu/produs pe care il oferiti sa ajunga la unul dintre concurentii dumneavoastra care au apelat deja la servicii SEO. Vreti sa va gaseasca, sa cumpere de la dumneavoastra si sa devina clienti fideli. Suntem aici pentru a va ajuta in procesul de optimizare al site-ului web.

De ce avem nevoie de servicii de optimizare web?

Cu atat de multe site-uri web construite in fiecare zi, Google si alte motoare de cautare fac actualizari si stabilesc in mod constant noi standarde. Intentia lor este de a ajuta utilizatorii sa gaseasca ceea ce cauta, si sa separe siteurile de calitate de cele de proasta calitate.
Aveti nevoie de un serviciu de optimizare al site-ului pentru a evita o “prabusire” in rezultatele de cautare, sau chiar o eventuala penalizare daca siteul foloseste tehnici SEO necorespunzatoare.

Fie ca aveti o afacere in plina expansiune sau un start-up, avem pachete SEO care se potrivesc necesitatilor dumneavoastra. Tarifele noastre sunt flexibile si lucram impreuna la elaborarea unei strategii in functie de particularitatile cazului, cat si in limita bugetului dumneavoastra.
Pentru inceput e suficient sa ne contactati pentru a primi o oferta de pret.

MENIU