Hai sa vorbim: (+40) 724.228.998 | hello@dolphinsolutions.ro

Servicii Web Design

Website-ul nu trebuie doar sa arate grozav, trebuie sa fie util clientilor dumneavoastra si sa le ofere informatiile pe care ei le cauta.
Oferim servicii de web design care va vor scoate in evidenta, in fata competitorilor.
Designul website-ului dumneavoastra trebuie sa inspire profesionalism, atentie la detalii si nu in ultimul rand sa ii convinga pe vizitatori sa va contacteze! Structura site-ului trebuie sa faciliteze navigarea de la o pagina la alta, astfel vizitatorii gasesc rapid produsele pe care le comercializati.

Ca firma de web design avem experienta si cunostintele necesare pentru a transforma siteul dumneavoastra intr-un puternic canal de vanzari.

Servicii de web design profesionale care mentin atentia vizitatorilor

Utilizatorii doresc sa afle repede daca aveti o solutie la problema lor. Daca nu, vor schimba imediat siteul dumneavoastra cu cel al unui concurent. Nu conteaza cat de frumos este siteul sau cat a costat serviciul de web design pentru care ati platit anterior. Pentru ca la sfarsitul zilei conteaza cate vanzari ati realizat si care este castigul. Si daca doriti sa nu mai pierdeti clienti, aveti nevoie de un serviciu de web design profesional.
firma web design

Prin tehnicile de web design utilizate principalul scop este de a transforma vizitatorii in clienti.
Dupa cum probabil stiti, cei care navigheaza pe web sunt usor de distras de diferite lucruri pe internet si este dificil sa isi mentina atentia asupra unui singur website pentru mult timp. Tocmai de aceea obiectivul nostru este inlaturarea aceastei probleme, directionand rapid clientii dumneavoastra catre informatiile pe care ei le cauta. Astfel putem reduce cat mai mult rata de abandon a vizitatorilor, iar dumneavoastra mariti rata vanzarilor.

Web design cu gandul la clienti

Cand ne referim la servicii de web design de calitate, nu ne referim doar la culori si imagini – care au totusi importanta lor. Ne referim in mod special la cum sunt prezentate elementele pe pagina web: cat de usor pot fi identificate informatiile importante referitoare la serviciul sau produsul oferit. Daca pretul este punctul forte, atunci vom avea grija sa fie evidentiat. Daca oferiti un serviciu si la acesta este adaugat un bonus pe care concurentii dumneavoastra nu il ofera, vom avea grija sa fie repede observat de vizitatorii site-ului.
De aceea spunem ca design-ul website-ului trebuie conceput in functie de sectorul de activitate si de profilul clientilor. De exemplu vizitatorii unui site e-commerce vor sa afle informatii detaliate direct de pe pagina produsului pe care intentioneaza sa il cumpere. Daca nu gasesc ceea ce ii intereseaza, trec repede pe alt site si astfel pierdeti vanzarile. In schimb daca oferiti un serviciu, vizitatorii sunt dispusi sa navigheze de pe o pagina pe alta pentru a afla ceea ce ii intereseaza. Cauta pe site detalii referitoare la serviciul oferit si sunt interesati sa afle daca oferiti si servicii complementare.

Daca doriti un web site nou sau aveti nevoie de un serviciu de web design pentru siteul dumneavoastra deja existent, contactati-ne folosind formularul alaturat!

MENIU